Orașul Dărmănești produce surpriza la categoria Localități Turistice

Orașul Dărmănești produce surpriza la categoria “Localități Turistice”, ajungând în finala categoriei alături de Brezoi și Toplița.

Categoria “Localități turistice” a adus multe noi descoperiri. O competiție puternică între destinații cu natură, cultură, experiență și poveste.

În acest an, toate cele trei câștigătoare etapei regionale sunt destinații de munte, remarcabile prin cadrul natural dar și prin experiențele deosebite sportive sau culturale pe care le oferă: TOPLIȚABREZOI și DĂRMĂNEȘTI.

Darmanesti, Bacau
Palat Stirbei

21 655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România iar 25 de membrii ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și (3) puterea brandului de destinație. Prima TV susține proiectul național www.destinatianului.ro

Translate »